browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Zuid-Laos, Cambodja en Thailand

Posted by on 4 oktober 2011

We zijn alweer 1,5 maand thuis en (helaas..) alweer helemaal gewend aan Nederland, maar voor de volledigheid hierbij toch nog een laatste berichtje op mijn site.

Zuid-Laos

Na mijn vorige post hebben we besloten om naar het zuiden van Laos te gaan, om daar een 4 daagse motortocht te maken. Helaas ging die motortocht niet door, omdat er net een enorme tropisch storm in dat gebied was. Het begon een uurtje nadat we aankwamen en het is daarna 24 uur lang niet meer opgehouden met regenen. En dan bedoel ik niet gewoon wat regen, maar echt tropische stortregen dat met bakken tegelijk uit de lucht kwam. Ik wist niet dat het zo land zo hard kan regenen.  De motortocht hebben we dus maar niet gedaan, niet alleen omdat daar in de regen niks aan was, maar ook omdat we niet wisten hoe de conditie van de weg was. Jammer voor ons, maar veel erger voor de mensen die in dat gebied wonen. Gelukkig wonen de meeste mensen daar in houten huisjes op palen zodat hun huizen niet al te erg overstroomden, maar hun rijstakkers zagen er compleet verwoest uit. We zijn nog wel met een tourtje naar het eigenlijke hoogtepunt van de motortocht geweest, een 7,5 km lange grot dwars door een berg heen, maar daarna zijn we zo snel mogelijk nog verder naar het zuiden gegaan om de zon te zoeken.

Met de lokale nachtbus waarin de hele nacht keihard Laotiaanse karaoke werd gedraaid werden we midden in de nacht in een stadje gedropt waar we de volgende bus moesten zoeken.  Na wat avonturen met een hele kleine tuktuk is alles goed gekomen en kwamen we aan op onze volgende bestemming: Shi Pan Don, oftewel The 4000 Islands. Dit zijn eilandjes in een rivier, waar we vooral lekker gerelaxed en wat rondgefietst hebben. Gelukkig was het hier wel goed weer!

Cambodja

Vervolgens zijn we de grens overgestoken met Cambodja. Het verschil met Laos viel ons weer gelijk op, waar de mensen in Laos heeeeel erg relaxed (/lui) zijn en vaak te verlegen om Engels te praten, wordt er naar ons idee in Cambodja hard gewerkt om er iets van te maken en maakten mensen een praatje met ons om hun Engels te oefenen.  In Laos hadden we regelmatig dat we een restaurantje maar niet ingingen omdat we bang waren de bediening te storen bij het soaps op de tv kijken, in Cambodja was dit ondenkbaar. Maar zowel in Cambodja als in Laos waren de mensen erg aardig.

In Phom Phen, de hoofdstad van Cambodja, heeft vooral het S21 museum, dat ten tijde van de dicator Pol Pot een martelgevangenis was en de net buiten de stad gelegen massagraven erg veel indruk gemaakt. Verschikkelijk, en niet voor te stellen dat hier pas 30 jaar geleden zoveel mensen zijnvermoord.  Hierna door gegaan naar Siem Reap, om de prachtige tempelruines van Angkor Wat te bekijken , en vervolgens naar het landelijke plaatsje Battambang.

Thailand

Terug in Bangkok, de hoofdstad van Thailand hebben we eerst erg genoten van het westerse eten (Mac Donalds!!). De laatste week hebben we gerelaxed op Koh Chang, een eiland te oosten van Bangkok. Hier sliepen we in een huisje dat echt op het tropische strand  met palmbomen stond, 10 meter van de zee, en omdat het laagseizoen was was het strand bijna leeg. Met een scootertje hebben we wat over het eiland heen gereden en allerlei verlaten strandjes gevonden. Ook hebben we een olifantentocht gemaakt, maar we hebben vooral heerlijk gerelaxed.

Voor onze laatste nacht zijn we weer terug naar Bangkok gegaan, waar, om de reis in stijl af te sluiten, in het hoogste gebouw van Thailand sliepen. Onze kamer was op de 58e verdieping, diner en ontbijt zelfs op de 83e! En toen was het na 6 maanden vakantie tijd om weer naar huis te gaan.  Dat was erg gek, het was zo snel gegaan. Maar ik had ook wel zin om iedereen weer te zien, en ik heb een super mooie en afwisselende  reis gemaakt

160 Responses to Zuid-Laos, Cambodja en Thailand

 1. Match.com Free Trial

  Nice post. I used to be checking constantly this blog and
  I am inspired! Extremely useful info specifically the ultimate section :
  ) I take care of such info much. I used to be seeking this certain information for a
  long time. Thanks and best of luck.

 2. cheapest place to buy quest bars

  Thanks for one’s marvelous posting! I certainly enjoyed reading it, you
  might be a great author.I will ensure that I bookmark your blog and will often come back
  later on. I want to encourage you continue your great writing, have a nice holiday weekend!

 3. krogerfeedback.com

  I am curious to find out what blog system you happen to be working
  with? I’m having some minor security problems with my latest website and I would like to find something more safe.
  Do you have any suggestions?

 4. krogerfeedback.com

  Excellent way of explaining, and nice article to obtain data
  concerning my presentation topic, which i am going to deliver
  in university.

 5. krogerfeedback.com

  Hmm it looks like your website ate my first comment (it was super long) so I guess I’ll just sum
  it up what I submitted and say, I’m thoroughly enjoying your blog.
  I too am an aspiring blog blogger but I’m still new to everything.

  Do you have any suggestions for beginner blog writers? I’d genuinely appreciate
  it.

 6. descargar gratis facebook

  Hi, I do believe your blog may be having web browser compatibility
  issues. When I look at your site in Safari, it looks fine however, when opening in I.E., it has some
  overlapping issues. I simply wanted to give you a quick heads up!
  Other than that, excellent site!

 7. More Bonuses

  I simply want to tell you that I am just newbie to blogging and site-building and really savored this web site. Probably I’m going to bookmark your blog . You really have impressive stories. Many thanks for sharing your web-site.

 8. SandyHBurris

  It is appropriate time and energy to make some
  plans for the long run and it is actually time to be at liberty.
  I’ve learn this post of course, if I may just I
  desire to recommend you some attention-grabbing things or suggestions.
  Maybe you could write next articles regarding this short article.
  I desire to learn more things approximately it!

  Here is my web-site SandyHBurris

 9. good info

  I simply want to tell you that I’m beginner to weblog and definitely liked you’re web page. Likely I’m want to bookmark your blog post . You absolutely have outstanding well written articles. Many thanks for sharing your website.

 10. go to article

  I just want to say I’m very new to weblog and absolutely savored this web site. Probably I’m going to bookmark your website . You surely come with great article content. Thanks a bunch for sharing with us your web-site.

 11. go to link

  I just want to tell you that I’m newbie to blogs and actually savored your blog. Almost certainly I’m likely to bookmark your blog post . You amazingly have fantastic writings. Cheers for sharing your website.

 12. good page

  I just want to mention I am just new to blogs and definitely loved your web site. Likely I’m want to bookmark your blog post . You really have incredible articles and reviews. Appreciate it for sharing your blog site.

  • Related Home Page

   Superb challenges once and for all, you video vlogger terfavorit only need to earned a whole new audience. Precisely what could a person advise when it comes to your current upload that you just designed a 1 week in the past? Almost any positive?

 13. follow this page

  I simply want to tell you that I’m very new to blogs and honestly loved you’re web-site. More than likely I’m likely to bookmark your blog . You definitely have beneficial writings. Thanks a lot for sharing with us your web page.

 14. browse article

  I just want to mention I am new to blogs and certainly enjoyed you’re website. Probably I’m likely to bookmark your website . You amazingly have exceptional posts. Appreciate it for sharing your webpage.

 15. browse content

  I simply want to say I’m very new to weblog and honestly enjoyed this web blog. Likely I’m going to bookmark your website . You really have fabulous writings. Many thanks for sharing your blog.

 16. follow this post

  I simply want to say I’m very new to weblog and definitely loved you’re blog. Likely I’m planning to bookmark your blog . You definitely have great articles and reviews. Many thanks for sharing with us your web site.

 17. read link

  I just want to say I am just new to blogs and truly liked you’re web blog. Almost certainly I’m want to bookmark your website . You certainly come with exceptional articles. Thanks a lot for sharing with us your webpage.

 18. check post

  I simply want to say I am all new to blogging and site-building and honestly enjoyed your web page. Probably I’m likely to bookmark your blog post . You certainly come with very good stories. Kudos for sharing your website.

 19. full post

  I just want to tell you that I’m all new to blogging and honestly liked you’re page. Likely I’m planning to bookmark your site . You absolutely have exceptional articles and reviews. Many thanks for sharing with us your web page.

 20. Finance News Today

  Good write-up, I¡¦m regular visitor of one¡¦s web site, maintain up the nice operate, and It is going to be a regular visitor for a long time.

 21. Hong Ammonds

  Hi there, I discovered your website by way of Google whilst searching for a similar subject, your website came up, it seems to be great. I have bookmarked it in my google bookmarks.

 22. Brian Gosdin

  Hmm is anyone else having problems with the images on this blog loading? I’m trying to figure out if its a problem on my end or if it’s the blog. Any feedback would be greatly appreciated.

 23. mask

  Eliana eh linda sem ou com . mas quem fica bonita sem a maquiagem neh .Ela faz mto milagre kkkk até Cmg.

 24. Gary Maslonka

  Hey! I know this is kinda off topic but I’d figured I’d ask. Would you be interested in trading links or maybe guest authoring a blog post or vice-versa? My site addresses a lot of the same topics as yours and I believe we could greatly benefit from each other. If you are interested feel free to shoot me an e-mail. I look forward to hearing from you! Wonderful blog by the way!

 25. Car News

  I am just writing to let you understand of the great discovery my child developed reading through your site. She came to find a wide variety of pieces, with the inclusion of what it’s like to have an excellent helping character to have other people without difficulty understand several problematic subject areas. You truly did more than people’s expectations. Many thanks for giving such beneficial, trusted, educational and in addition unique thoughts on this topic to Kate.

 26. feels so good

  Love MyFitnessPal, especially the fact that they have all the foods in there you could need info on! I recently started a “Shaping Up For Summer” link-up, which will run every Saturday through May, and I would LOVE it if you wanted to link up your fitness posts. Hope to see you there!

 27. Terry Kanevsky

  Hey there! This is my first visit to your blog! We are a group of volunteers and starting a new initiative in a community in the same niche. Your blog provided us valuable information to work on. You have done a marvellous job!

 28. hopper clock

  Love MyFitnessPal, especially the fact that they have all the foods in there you could need info on! I recently started a “Shaping Up For Summer” link-up, which will run every Saturday through May, and I would LOVE it if you wanted to link up your fitness posts. Hope to see you there!

 29. 검색엔진최적화

  Have you ever considered creating an ebook or guest authoring on other websites? I have a blog based upon on the same information you discuss and would really like to have you share some stories/information. I know my subscribers would enjoy your work. If you’re even remotely interested, feel free to send me an e mail.

 30. official video

  Does your site have a contact page? I’m having a tough time locating it but, I’d like to shoot you an e-mail.I’ve got some ideas for your blog you might be interested in hearing.Either way, great site and I look forward to seeing it expand over time.my blog … weight loss workout plan

 31. Clarine Thobbs

  Thank you for some other wonderful post. The place else could anyone get that type of info in such a perfect manner of writing? I’ve a presentation subsequent week, and I’m at the search for such info.

 32. m88 link

  Sweet weblog! I located it while browsing on Yahoo News. Do you have any suggestions on how to get listed in Yahoo News? I’ve been trying for a although but I never seem to get there! Thanks

 33. Elmer Sutten

  Hello, I am really pleased I’ve found these details. Nowadays bloggers release just about gossip in addition to internet stuff this also is really irritating. A great website with interesting content, that’s things i need. Thank you for causeing this to be web-site, and I will be visiting again. Can you do newsletters simply by email?

 34. KellePMutton

  Hello! I realize this is kinda off topic nevertheless i was wondering
  which blog platform are you currently using for this website?
  I’m getting tired of WordPress because I’ve had issues with hackers and I’m considering
  options for another platform. I might be great in the event you could point me in the direction of an effective platform.

  My web page: KellePMutton

 35. Look into

  Its excellent as your other articles : D, thankyou for putting up. “A lost battle is a battle one thinks one has lost.” by Ferdinand Foch.

 36. harga mesin kangen water

  Very interesting points you have noted , appreciate it for posting . “It’s the soul’s duty to be loyal to its own desires. It must abandon itself to its master passion.” by Rebecca West.

 37. KyraXJuckett

  When I originally commented I clicked the “Notify me when new comments are added” checkbox
  and now each time a comment is added I get four e-mails with the same comment.
  Is there any way you can remove me from that service?
  Thanks a lot!

  Feel free to surf to my homepage: KyraXJuckett

  • video youtube indonesia

   Hello there my friend! I wish to claim that benefits and drawbacks remarkable, good written and may include around virtually all significant infos video youtube indonesia. I’d like to find extra threads like that .

  • bei bursa efek indonesia

   Very fantastic submit bei bursa efek indonesia. I recently came across a person’s website in addition to planned to point out that I have really experienced browsing your blog site content. In any case I am following for the supply with this particular praying you are submitting once again quickly!

 38. Web Design

  Thanks for the sensible critique. Me & my neighbor were just preparing to do a little research on this. We got a grab a book from our area library but I think I learned more clear from this post. I’m very glad to see such great information being shared freely out there.

 39. Computer And Gadgets

  I do trust all the ideas you’ve offered for your post. They are very convincing and will definitely work. Nonetheless, the posts are very short for beginners. May you please lengthen them a little from next time? Thank you for the post.

 40. finance news stories

  I was recommended this website by my cousin. I’m not sure whether this post is written by him as no one else know such detailed about my difficulty. You are incredible! Thanks!

 41. Music Player

  I’m very happy to read this. This is the type of manual that needs to be given and not the accidental misinformation that’s at the other blogs. Appreciate your sharing this best doc.

 42. pets food

  I would like to thnkx for the efforts you have put in writing this blog. I’m hoping the same high-grade blog post from you in the upcoming as well. In fact your creative writing abilities has inspired me to get my own web site now. Really the blogging is spreading its wings fast. Your write up is a good example of it.

 43. stock market crash

  I do believe all of the concepts you’ve offered for your post. They’re really convincing and can certainly work. Still, the posts are very short for starters. Could you please extend them a bit from next time? Thanks for the post.

 44. Automotive Concepts

  Hey There. I found your blog using msn. This is a very well written article. I’ll be sure to bookmark it and return to read more of your useful information. Thanks for the post. I’ll certainly return.

 45. the 7 arts

  Definitely believe that which you said. Your favorite reason appeared to be on the web the simplest thing to be aware of. I say to you, I definitely get annoyed while people consider worries that they plainly do not know about. You managed to hit the nail upon the top as well as defined out the whole thing without having side effect , people could take a signal. Will probably be back to get more. Thanks

 46. Coretta Half

  Hmm it seems like your website ate my very first comment (it was very long) so I guess I’ll just sum it up what I submitted and say, I’m thoroughly enjoying your weblog. I too am an aspiring blog writer but I’m nonetheless new to everything. Do you’ve got any suggestions for rookie weblog writers? I’d definitely appreciate it.

 47. Sherie Rily

  As far as me being a member here, I wasn’t aware that I was a member for any days, actually. When the article was published I received a notification, so that I could participate in the discussion of the post, That would explain me stumbuling upon this post. But we’re definitely all members in the world of suggestions.

 48. tinder dating site

  Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video
  to make your point. You definitely know what youre talking
  about, why waste your intelligence on just posting videos to your blog when you could be giving us something informative
  to read?

 49. tinder dating site

  Thanks for the marvelous posting! I quite enjoyed reading it, you’re a great author.

  I will make certain to bookmark your blog and may come back
  sometime soon. I want to encourage that you continue
  your great writing, have a nice day!

 50. free dating sites no fees

  Genuinely when someone doesn’t know afterward its up to other
  users that they will assist, so here it occurs.

 51. our website

  I just want to say I am beginner to blogs and actually loved your blog. Most likely I’m likely to bookmark your blog post . You absolutely have really good posts. Many thanks for sharing your website page.

 52. pop over to this website

  I just want to mention I’m beginner to blogging and honestly liked you’re blog. Almost certainly I’m going to bookmark your blog post . You certainly have exceptional articles. Bless you for sharing your web-site.

 53. Auto Car Sales

  I have been reading out many of your stories and i can claim pretty good stuff. I will definitely bookmark your blog.

 54. Performance Parts

  My brother suggested I might like this blog. He was totally right. This post actually made my day. You can not imagine simply how much time I had spent for this information! Thanks!

 55. Buying Selling Auctions

  Nice post. I was checking continuously this blog and I am impressed! Extremely helpful info specially the last part :) I care for such information much. I was looking for this particular information for a very long time. Thank you and best of luck.

 56. Classic Cars

  You actually make it appear so easy along with your presentation but I find this topic to be actually one thing which I believe I’d by no means understand. It seems too complicated and extremely broad for me. I’m looking forward in your next put up, I will try to get the hang of it!

 57. Motorcycles

  hey there and thank you for your info – I have certainly picked up something new from right here. I did however expertise several technical points using this website, since I experienced to reload the website a lot of times previous to I could get it to load correctly. I had been wondering if your hosting is OK? Not that I’m complaining, but slow loading instances times will often affect your placement in google and could damage your high-quality score if advertising and marketing with Adwords. Well I am adding this RSS to my e-mail and could look out for much more of your respective interesting content. Make sure you update this again very soon..

 58. Cheap Student Flights

  I do believe all of the concepts you have introduced to your post. They are very convincing and can certainly work. Nonetheless, the posts are too short for newbies. May just you please lengthen them a bit from subsequent time? Thank you for the post.

 59. Hotel Reservations

  Thanks for the sensible critique. Me and my neighbor were just preparing to do some research about this. We got a grab a book from our area library but I think I learned more from this post. I’m very glad to see such excellent info being shared freely out there.

 60. Airlines

  Hello.This post was really remarkable, especially because I was browsing for thoughts on this topic last Sunday.

 61. Travel

  Hello my friend! I wish to say that this article is amazing, great written and come with almost all significant infos. I would like to see more posts like this .

 62. goyard totes online

  You and your family implemented a couple high-quality aspects now there. I have done pc hardware training on the change anything and found a majority of individuals might permission regarding your site.

 63. Cheap Flights

  Definitely, what a great blog and enlightening posts, I surely will bookmark your blog.Have an awsome day!

 64. Real Estate

  Thank you, I’ve recently been looking for information about this subject for a long time and yours is the greatest I have found out till now. But, what concerning the conclusion? Are you certain in regards to the supply?

 65. Car Service

  I’ve been absent for some time, but now I remember why I used to love this web site. Thanks , I will try and check back more often. How frequently you update your web site?

 66. klimatyzatory kraków

  I’m impressed, I have to admit. Actually rarely must i encounter a weblog that’s both educative and entertaining, and without a doubt, you’ve got hit the nail on the head. Your notion is outstanding; the pain is something which too little people are speaking intelligently about. I am happy i came across this in my search for something about it.

 67. Free Dating

  Hello There. I found your blog using msn. This is a very well written article. I will be sure to bookmark it and come back to read more of your useful information. Thanks for the post. I will definitely return.

 68. Go Travel

  I do trust all the concepts you’ve offered on your post. They are very convincing and can definitely work. Nonetheless, the posts are too quick for beginners. May just you please lengthen them a bit from next time? Thank you for the post.

 69. Holiday Destinations

  you’re truly a just right webmaster. The website loading pace is amazing. It seems that you’re doing any unique trick. Moreover, The contents are masterwork. you have done a magnificent process on this matter!

 70. Strona internetowa

  An fascinating discussion will probably be worth comment. I do believe that you ought to write on this topic, it might certainly be a taboo subject but normally folks are there are not enough to talk on such topics. An additional. Cheers

 71. Profitability

  Wow, wonderful blog layout! How long have you been blogging for? you make blogging look easy. The overall look of your website is fantastic, let alone the content!

 72. dowiedz sie

  I really enjoyed reading this post, thanks for sharing. I hope that you keep updating the blog.

 73. Basement Finishing

  Very well written post. It will be helpful to anybody who utilizes it, including me. Keep up the good work – for sure i will check out more posts.

 74. Vacation

  Good post and right to the point. I don’t know if this is actually the best place to ask but do you folks have any thoughts on where to hire some professional writers? Thx :)

 75. Cost Of Remodeling

  I wanted to compose you this bit of observation just to say thank you as before for these spectacular advice you have contributed on this website. It’s strangely open-handed with people like you giving easily what many individuals would have made available as an e-book to make some money for themselves, particularly seeing that you might have done it in the event you wanted. Those smart ideas additionally served to be the great way to be sure that other people have similar eagerness really like mine to know the truth lots more with regard to this problem. I believe there are millions of more pleasurable times up front for many who examine your site.

 76. Marketing Business

  My wife and i were quite relieved Michael managed to round up his reports through the ideas he obtained through the blog. It is now and again perplexing to simply always be making a gift of guidelines which often some people could have been making money from. So we already know we now have the website owner to thank for that. The entire explanations you made, the straightforward site menu, the relationships you will aid to promote – it’s many incredible, and it’s really facilitating our son and the family imagine that the topic is thrilling, and that’s wonderfully serious. Thank you for the whole thing!

 77. warte przeczytania

  you have a great blog here! would you like to make some invite posts on my weblog?

 78. Dog Rescue

  I do consider all the ideas you’ve offered in your post. They’re very convincing and will definitely work. Still, the posts are too quick for novices. Could you please prolong them a bit from next time? Thanks for the post.

 79. Basketball

  I would like to show appreciation to you for bailing me out of this dilemma. Because of exploring through the the net and finding thoughts which are not productive, I believed my life was done. Being alive without the strategies to the issues you have resolved all through the write-up is a crucial case, and the ones that could have in a wrong way affected my entire career if I had not noticed the website. Your personal know-how and kindness in handling a lot of things was helpful. I’m not sure what I would’ve done if I had not discovered such a point like this. I’m able to now look ahead to my future. Thanks very much for the specialized and results-oriented guide. I won’t be reluctant to recommend your blog post to any person who needs care about this subject.

 80. spójrz na to

  I am no longer sure the place you are getting your information, but great topic. I needs to spend some time learning more or working out more. Thank you for magnificent information I was on the lookout for this info for my mission.

 81. Education Fund

  Hi, i think that i saw you visited my web site thus i came to “return the favor”.I’m trying to find things to enhance my website!I suppose its ok to use a few of your ideas!!

 82. a knockout post

  I just want to tell you that I am new to blogs and honestly liked this web site. Likely I’m planning to bookmark your blog . You absolutely come with superb articles and reviews. Cheers for revealing your website page.

 83. Home Improvement

  Thank you for the sensible critique. Me and my neighbor were just preparing to do some research on this. We got a grab a book from our area library but I think I learned more from this post. I am very glad to see such wonderful information being shared freely out there.

 84. cialis pils

  I needed to compose you one little observation just to thank you very much once again on your spectacular information you’ve shown at this time. This has been quite remarkably generous with you to make easily what many individuals could possibly have distributed as an e-book to help with making some profit for their own end, particularly considering that you could have done it if you ever decided. The smart ideas likewise acted as the fantastic way to be sure that other individuals have similar eagerness just like my own to see very much more in terms of this issue. Certainly there are lots of more fun periods up front for folks who start reading your blog.

 85. Home Improvement

  A lot of thanks for all your work on this web page. Kim really likes participating in research and it’s really easy to understand why. I learn all concerning the powerful form you deliver insightful tips and tricks through this web blog and as well attract participation from some other people about this concept and our favorite simple princess is now studying a lot of things. Take advantage of the remaining portion of the new year. You are always carrying out a fabulous job.

 86. Fashion

  I like this post, enjoyed this one regards for putting up.

 87. Travel

  Hi there very nice site!! Guy .. Excellent .. Wonderful .. I will bookmark your site and take the feeds also…I’m happy to search out numerous useful information here within the publish, we want work out extra techniques in this regard, thank you for sharing.

  • video vlogger terfavorit

   Thank you for almost every other superb publish video vlogger terfavorit. The location different may just any one wardrobe style of facts in this great way with words? I’ve got a presentation up coming 7 days, for around the search for such information.

  • beli saham di bank

   Good post. I had been checking continuously the following blog site using this program .. beli saham di bank empowered! Particularly helpful information and facts specifically the best part :) I personally preserve this sort of information and facts a lot. I was seeking this unique information for just a while. Thank you so much and best of luck.

 88. Magnificent

  Oh my goodness! an incredible article dude. Thanks Nonetheless I’m experiencing problem with ur rss . Don’t know why Unable to subscribe to it. Is there anyone getting an identical rss drawback? Anyone who is aware of kindly respond. Thnkx

 89. free

  Hey there! This is my first comment here so I just wanted to give a
  quick shout out and tell you I genuinely enjoy reading through your posts.
  Can you recommend any other blogs/websites/forums that go over the same subjects?
  Appreciate it!

  Also visit my web page … free

 90. ciche dziewczyny

  Just wanna state that this is handy , Thanks for taking your time to write this.

 91. here

  Hmm is anyone else encountering problems with the pictures on this blog
  loading? I’m trying to find out if its a problem
  on my end or if it’s the blog. Any suggestions would be greatly
  appreciated.

  Here is my weblog: here

 92. click on the source

  I’d should check with you here. Which isn’t one thing I often do! I take pleasure in reading a put up that will make people think. Additionally, thanks for allowing me to comment!

 93. management consulting jobs

  Pretty nice post. I just stumbled upon your weblog and wanted to say that I’ve really enjoyed surfing around your blog posts. After all I’ll be subscribing to your feed and I hope you write again very soon!

 94. Kitchen Island

  Thanks , I’ve just been looking for info about this topic for a long time and yours is the greatest I have discovered till now. But, what concerning the bottom line? Are you sure concerning the source?

 95. Special Education Teacher

  I’ve been absent for a while, but now I remember why I used to love this website. Thanks , I¡¦ll try and check back more often. How frequently you update your web site?

 96. Country Kitchens

  I’m just writing to let you know of the fabulous discovery my cousin’s child found reading through your web page. She realized some pieces, which include what it is like to have an incredible giving heart to have most people with ease gain knowledge of a number of complex matters. You really did more than my expectations. I appreciate you for producing the good, trustworthy, edifying and also unique thoughts on that topic to Ethel.

 97. Business Ideas For Women

  Thank you for some other excellent article. Where else may just anybody get that type of info in such a perfect way of writing? I have a presentation subsequent week, and I am at the search for such info.

 98. Photography Holidays

  I’m still learning from you, while I’m making my way to the top as well. I certainly liked reading all that is written on your site.Keep the information coming. I loved it!

 99. Family Vacation Ideas

  I must show appreciation to you for rescuing me from such a problem. Because of checking through the the web and seeing notions that were not beneficial, I thought my entire life was done. Existing minus the answers to the issues you have resolved through the write-up is a serious case, as well as the ones which might have in a wrong way affected my career if I hadn’t come across the website. Your own personal expertise and kindness in playing with almost everything was helpful. I’m not sure what I would have done if I hadn’t come across such a point like this. I can at this time look forward to my future. Thank you very much for this skilled and result oriented guide. I will not be reluctant to refer your web site to anyone who would like assistance about this matter.

 100. Working From Home

  I have to show thanks to the writer for bailing me out of this type of difficulty. Right after researching throughout the the web and getting notions which were not pleasant, I thought my entire life was over. Living devoid of the answers to the difficulties you’ve solved all through your entire guide is a serious case, and ones which may have negatively affected my career if I had not encountered your blog post. Your good natural talent and kindness in taking care of a lot of stuff was important. I don’t know what I would’ve done if I had not encountered such a thing like this. I can at this moment relish my future. Thanks for your time so much for this professional and effective guide. I will not hesitate to propose the blog to any person who ought to have assistance about this subject.

 101. bodybuilding food

  I take pleasure in, lead to I discovered exactly what I was having a look for. You’ve ended my four day lengthy hunt! God Bless you man. Have a nice day. Bye

  • kumpulan youtube indonesia

   Excellent issues entirely, you simply acquired a new target audience. What might an individual highly recommend . kumpulan youtube indonesiawith regards to your post which you developed a 1 week prior to now? Virtually any good?

 102. Meeting Room For Rent

  I am so happy to read this. This is the kind of manual that needs to be given and not the accidental misinformation that is at the other blogs. Appreciate your sharing this greatest doc.

 103. Badminton Racket

  I wish to point out my respect for your kind-heartedness supporting visitors who must have assistance with in this field. Your special dedication to getting the solution all around had become surprisingly productive and have frequently helped folks just like me to achieve their goals. Your entire important instruction signifies a lot to me and even further to my fellow workers. Thank you; from each one of us.

 104. Natural Mascara

  It¡¦s actually a nice and useful piece of info. I¡¦m happy that you shared this useful information with us. Please keep us up to date like this. Thanks for sharing.

 105. School Website

  Hello there, I found your blog by way of Google at the same time as searching for a similar subject, your website got here up, it appears to be like good. I have bookmarked it in my google bookmarks.

 106. Home Mortgage Rates

  Keep functioning ,fantastic job!

 107. Aerobic Trainers

  Nice blog here! Also your website loads up fast! What web host are you using? Can I get your affiliate link to your host? I wish my web site loaded up as fast as yours lol

  • koleksi vlogger terfavorit

   It can be in fact a fantastic plus helpful little bit of details. We’re happy you shared this beneficial facts about.. koleksi vlogger terfavorit Please remain people current like that. We appreciate you expressing.

  • celebrity endorsment

   I was suggested this site by simply our relation. I’m not guaranteed no matter whether that post is actually written by way of your ex as nobody recognize this kind of distinct about the difficulties. You will be wonderful! Appreciate it! I was suggested this site by simply our relation. I’m not guaranteed no matter whether that post is actually written by way of your ex as nobody recognize this kind of distinct about the difficulties. You will be wonderful! Appreciate it!

 108. Health Care Plans

  I was suggested this blog by my cousin. I’m not sure whether this post is written by him as no one else know such detailed about my difficulty. You are amazing! Thanks!

 109. Higher Education Administration

  I¡¦ve recently started a blog, the info you offer on this web site has helped me greatly. Thank you for all of your time & work.

 110. Nail Art Stamping

  I loved as much as you will receive carried out right here. The sketch is tasteful, your authored subject matter stylish. nonetheless, you command get bought an shakiness over that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come more formerly again since exactly the same nearly very often inside case you shield this increase.

 111. Home Equity Loan

  What i don’t understood is in reality how you’re no longer actually much more smartly-appreciated than you might be right now. You are so intelligent. You recognize thus significantly in terms of this matter, produced me for my part consider it from a lot of numerous angles. Its like men and women aren’t involved unless it is something to accomplish with Girl gaga! Your personal stuffs excellent. At all times care for it up!

 112. Nursing Degree

  I¡¦m no longer positive where you are getting your information, but good topic. I must spend a while studying more or understanding more. Thanks for fantastic info I used to be looking for this info for my mission.

 113. source

  My developer is trying to convince me to move to .net from PHP.
  I have always disliked the idea because of
  the costs. But he’s tryiong none the less. I’ve been using WordPress on various websites for about a year
  and am concerned about switching to another platform.

  I have heard good things about blogengine.net.
  Is there a way I can transfer all my wordpress content into it?
  Any help would be greatly appreciated!

  Here is my homepage source

 114. Natural Dog Food

  wonderful put up, very informative. I’m wondering why the other specialists of this sector do not notice this. You should proceed your writing. I am confident, you have a huge readers’ base already!

 115. dodatkowe czytanie

  There are some attention-grabbing closing dates in this article but I don’t know if I see all of them center to heart. There is some validity but I’ll take maintain opinion till I look into it further. Good article , thanks and we would like extra! Added to FeedBurner as effectively

 116. Business Requirements

  Thank you a lot for giving everyone remarkably nice possiblity to read critical reviews from here. It’s always very terrific and as well , packed with a great time for me personally and my office acquaintances to visit your website the equivalent of 3 times in 7 days to study the new items you have got. And of course, I’m just at all times motivated for the powerful points you serve. Some two facts in this article are unequivocally the most beneficial we’ve had.

 117. tanie firanki

  I enjoy you because of your whole efforts on this web page. My daughter take interest in participating in investigations and it’s easy to see why. My partner and i know all concerning the dynamic form you provide priceless thoughts on your web blog and as well welcome response from other ones on this subject then our favorite simple princess is undoubtedly understanding a whole lot. Enjoy the rest of the year. You have been doing a stunning job.

 118. odsylam tutaj

  some genuinely select articles on this website , saved to fav.

 119. Capricorn Mono – by Jinx@Fairplay

  I really wanted to type a quick word in order to appreciate you for some of the fantastic tips and hints you are showing on this site. My time intensive internet look up has now been honored with beneficial tips to talk about with my two friends. I ‘d declare that most of us site visitors are definitely blessed to live in a perfect community with so many outstanding individuals with helpful pointers. I feel really grateful to have encountered your webpage and look forward to so many more awesome moments reading here. Thanks a lot once again for a lot of things.

 120. source

  Hi there to all, how is the whole thing, I think every
  one is getting more from this site, and your views are nice for new visitors.

  skytteliga frankrike

  Feel free to visit my blog – source

 121. importance of education

  I just wanted to write down a simple comment so as to say thanks to you for some of the great information you are writing at this site. My particularly long internet search has finally been paid with extremely good points to share with my two friends. I would suppose that most of us site visitors actually are definitely lucky to exist in a really good place with very many awesome people with useful pointers. I feel very much privileged to have used your weblog and look forward to plenty of more brilliant minutes reading here. Thank you once again for everything.

 122. nastepna strona

  as I website owner I think the subject matter here is very fantastic , thankyou for your efforts.

 123. application

  I have to show some appreciation to the writer for bailing me out of this type of challenge. Just after surfing through the the net and seeing basics which are not helpful, I figured my life was well over. Living minus the answers to the issues you’ve fixed by way of your good post is a serious case, and the ones that would have adversely affected my entire career if I had not encountered your web page. Your primary training and kindness in handling almost everything was precious. I don’t know what I would have done if I hadn’t come across such a subject like this. I can also now look ahead to my future. Thanks a lot very much for the professional and sensible guide. I will not think twice to propose the sites to anybody who requires guidance on this subject.

 124. computer gaming

  It is appropriate time to make some plans for the future and it’s time to be happy. I’ve read this post and if I could I want to suggest you few interesting things or suggestions. Maybe you can write next articles referring to this article. I want to read even more things about it!

 125. sprawdz tutaj

  I am not very good with English but I get hold this very leisurely to interpret .

 126. source

  It’s a pity you don’t have a donate button! I’d certainly donate to this
  brilliant blog! I suppose for now i’ll settle for book-marking and adding your RSS feed to my Google account.
  I look forward to new updates and will talk about this website
  with my Facebook group. Talk soon!

  Feel free to visit my web blog source

  • Www.Wakawaka.Id

   Fantastic publish. I had been checking consistently this blog and i am encouraged! Very beneficial facts particularly the supreme segment :) We care for similarly info considerably. I used to be trying to get that selected facts for a long period. Thanks a lot plus all the best !.. koleksi youtube terbaru

  • belajar saham

   I merely including the precious info a person provide inside your reports. I’ll bookmark your site along with have a look at again right here frequently.. belajar saham I am reasonably certain Let me master quite a few fresh things correct here! All the best for the!

 127. source

  I’ve read a few good stuff here. Definitely worth bookmarking for revisiting.
  I wonder how a lot attempt you put to make one of these great informative website.

  Take a look at my web-site – source

 128. source

  I’m not sure why but this web site is loading extremely slow for me.
  Is anyone else having this issue or is it a problem
  on my end? I’ll check back later and see if the problem still exists.

  Also visit my web blog source

 129. Www.Sensory.Id

  Your blog on Zuid-Laos, Cambodja en Thailand | Leonie op reis is awesome. I hope you can continue posting many more blog in the future. Viva http://www.leonieopreis.nl

 130. source

  My partner and I stumbled over here from a different web page and thought I might
  check things out. I like what I see so i am just following you.
  Look forward to going over your web page yet again.

  Feel free to visit my weblog … source

  • video youtube terfavorit

   Heya i am for the main occasion listed here. I came across this board so i realize its seriously beneficial & the idea reduced the problem out and about a lot. I’m hoping to provide a very important factor back again and assist other individuals just like you taught me to be video youtube terfavorit.

 131. source

  Ahaa, its good discussion about this post here at this blog, I have read all that, so now me also commenting here.

  My webpage: source

 132. real mink lash extensions

  I think what you said was actually very logical.
  However, think on this, what if you were to write a killer title?
  I mean, I don’t wish to tell you how to run your website, but what
  if you added a post title that makes people want more?
  I mean Zuid-Laos, Cambodja en Thailand | Leonie op reis is
  kinda vanilla. You could glance at Yahoo’s home page and
  note how they create post headlines to get viewers to click.
  You might try adding a video or a related pic or two to grab people interested about
  what you’ve written. In my opinion, it might make your website a little
  bit more interesting.

 133. Digital Marketing Institute in Delhi

  Awesome work.. I like it. Keep up your good work like this. Thank you buddy :) The layout of wood is looking awesome here. :D

 134. pokemon onesie

  This is my first time visit at here and i am truly impressed to read
  everthing at alone place.

  • vlogger indonesia

   Thanks for the best writeup. This in fact would be a pleasure accounts it vlogger indonesia. Appearance complex to help far sent acceptable from you finding out! On the other hand, precisely how could all of us be in contact?

  • www.saham.ml

   trading saham online modal kecil Hey there excellent website! Male. Fantastic. Exceptional. I’ll book mark your website and also go ahead and take rss feeds in addition? I am willing to try to find a lot of helpful details here from the write-up, we want grow excess tactics with this consideration, many thanks giving.

 135. onesie pajamas

  Thank you for the auspicious writeup. It in reality was a leisure account it. Look complicated to far brought agreeable from you! By the way, how can we communicate?

 136. romano

  ralph lauren sales UYaRT mulberry outlet SXyXX timberland boot footwear sale DSfGH. kumpulan youtube terfavorit. http://www. mulberrybagsxsalesonline. denver colorado. united kingdom

 137. Bernardo Ferrington

  Hi there! I could have sworn I’ve visited this website before but after browsing through some of the posts I realized it’s new to me. Nonetheless, I’m certainly delighted I discovered it and I’ll be book-marking it and checking back frequently!

 138. My Site

  Your article on Zuid-Laos, Cambodja en Thailand | Leonie op reis is great. I hope you can continue writing many lot article in the future. Long live http://www.leonieopreis.nl

 139. play.google.com

  Extremely good submit. I just now discovered the site in addition to want to point out that I have got really treasured browsing your web site posts. At any rate We are opting-in to your give with this particular hoping you’re once more soon!

 140. uslugi pielegniarskie Zielonka

  Utterly written written content , Really enjoyed looking through .

 141. prabowo dan jokowi

  It truly is in fact a pleasant and useful bit of info. I’m happy you distributed this useful information and facts with us. You need to remain us up to date such as this. Many thanks revealing prabowo dan jokowi.

 142. Stacy Schlumaker

  This article gives clear idea in favor of the new people of blogging, that actually how to do blogging.

 143. Led Lcd Smart Tv Repairing Course In Delhi

  This is one awesome article post. Really looking forward to reading more. Really Great.

 144. partnerprogramme affiliate

  Hello There. I discovered your weblog the usage of msn. This is a very
  well written article. I’ll be sure to bookmark it and return to read extra of
  your useful information. Thanks for the post.

  I’ll definitely comeback.

 145. karta kredytowa Bez zaświadczeń

  I’m not sure why but this website is loading
  incredibly slow for me. Is anyone else having this problem or is it a issue on my end?
  I’ll check back later and see if the problem still exists.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>